Жени заемат 40% от мениджърските позиции във Филип Морис Интернешънъл, обявиха

...
Жени заемат 40% от мениджърските позиции във Филип Морис Интернешънъл, обявиха
Коментари Харесай

Жени заемат 40% от мениджърските позиции във Филип Морис Интернешънъл -

Жени заемат 40% от мениджърските позиции във Филип Морис Интернешънъл, обявиха от компанията.

Тя вече извърши задачата си до края на 2022 година 40% от мениджърските позиции да се заемат от дами. На локално равнище, Филип Морис България работи интензивно за реализиране на приобщаваща и многообразна работа среда и към този момент реализира висок % дами на управителни позиции - 56,8% дами на управителни позиции и 70% дами във висшия мениджмънт.

„ Аз съм извънредно горделив с визията, уговорката и достижението на Филип Морис Интернешънъл за основаване на равни благоприятни условия на работното място за всички без значение от техния пол. Фактът, че тази цел е изпълнена, демонстрира, че нашата тактика за приобщаване и разнообразие работи. Привличането на чиновници с разнообразни профили, професионален опит и гледни точки ни разрешава да взимаме по-добри и премислени решения, и способства за постигането на по-добри и устойчиви резултати. Аз твърдо имам вяра, че културата на правдивост, приобщаване и разнообразие е решителен фактор за напредъка на Филип Морис Интернешънъл към бъдеще без пушек и че тя ще продължи да носи преимущества на компанията, тъй като по този метод ние отговаряме на потребностите и желанията на нашите консуматори “, споделя Яцек Олчак, основен изпълнителен шеф на Филип Морис Интернешънъл.

Силке Мюнстер, основен шеф за многообразието на Филип Морис Интернешънъл, добавя: „ Успяхме да осъществим задачата си в период и си даваме сметка, че следва още доста работа в региона на многообразието, равнопоставеността и приобщаването. По тази причина си поставихме нова цел за посланичество на дамите: 35% дами на висши управнически позиции във Филип Морис Интернешънъл до 2025 година Реалното разнообразие на работната мощ е основна част от нашата цел за реализиране на бъдеще без пушек. “

Заедно с новината за постигнатата цел за 40% посланичество на дамите в ръководството, компанията разгласи, че нейният документ за световна организация, осигуряваща равно възнаграждение на мъжете и дамите, публикуван от самостоятелната Фондация „ EQUAL-SALARY “, е възобновен за повторно след 2019 година Подновяването на документа значи, че Филип Морис Интернешънъл продължава да дава равно възнаграждение за еднакъв труд на мъжете и дамите на над 90-те пазари, където компанията реализира своята активност.



Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР